Програмата на ЕСО „Училище за енергетици“ получи високо отличие на годишните награди на МТСП за социално отговорен стратегически мениджмънт

22.12.2022 г.

Електроенергийният системен оператор завършва 2022 година с престижна награда за социално отговорен стратегически мениджмънт.

Наградата се присъжда на дружеството от Министерството на труда и социалната политика за постижения в областта на социално отговорния стратегически мениджмънт. Престижно жури от представители на социалното министерство, академичните среди, Българската академия на науките и Българската стопанска камара отличиха ЕСО за инициативите, реализирани в рамките на програмата „Училище за енергетици“.

„Наградата е признание за екипа на отдел Човешки ресурси в Електроенергийния системен оператор.  Години наред те влагат последователни усилия в реализацията на стажантската и стипендиантската програми, и работата с професионалните гимназии в цялата страна“, изтъкна при получаването на отличието заместник-изпълнителният директор на дружеството Антон Адамов.

Училище за енергетици

Стремежът на програмите на Електроенергийния системен оператор в областта на човешките ресурси е да осигурят солидна подкрепа в реална работна среда за качественото развитие на бъдещите кадри в енергийния сектор.

продажба на ток, соларни панели

Отличието в категория „Човешки ресурси“ мотивира ЕСО да продължава да работи активно и отговорно за кадровото обезпечаване на стратегическия сектор за българската икономика.

Министерството на труда и социалната политика връчва наградите за социално отговорен стратегически мениджмънт в качеството си на основен координатор на правителствената Стратегия за корпоративна социална отговорност. Документът си поставя за цел насърчаване на устойчивото прилагане на прозрачни управленски и бизнес практики в областта на развитието на човешките ресурси, заетостта, образованието, демографската политика и опазването на околната среда, за да бъде подобрено качеството на живот на населението в България.

Източник:https://www.eso.bg/doc?news=523
Получете оферта за покупка/продажба на ток: https://energy-bg.com/#contact-forms

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.