Драги читатели преди да започнете четенето на тази статия искам да отбележа, че тя не е напълно типична за сайта, но като една от насоките, които имаш нашите статии решихме да я публикуваме.

Приятно четене 😇

Светът отчаяно се нуждае

от повече земя, а дивите – неусвоени местообитания – са идеалното място за използване на тази нужда. Ето защо има конфликт между нуждата ни от земеделска земя и изселването на гопите, за да направят път на добитъка и фермерите.

Въпреки това, малък, добре известен източник от Испания може да помогне за намаляване на загубата на плодородна земя в полза на цялата компания.

Това изследване предполага, че ядливите гъби могат да бъдат мощна възможност за производство на богати на протеини култури и за допълнително улавяне на въглерод в почвите.

Ние разширяваме нашите дървесни насаждения, като същевременно гарантираме, че те са с най-добро качество.

Въпреки че диетата само с гъби може да не е хранително адекватна или апетитна, ядливите гъби са богат източник на фибри. Те съдържат незаменима маслена киселина, която може да се използва за заместване на други източници на протеини, като говеждо, свинско и птиче месо, в испанската диета.

Електроенергия

Въз основа на тези знания се изчислява

, че количеството продукция, произведена от култури, отглеждани в райони, заразени с унищожители на плевели, може да се увеличи с до 50%. През последното десетилетие изследователите осъзнаха, че растежът на плевели в райони, съседни на обработваема земя, може значително да се увеличи чрез прилагането на средства за унищожаване на плевели.

Тази нова техника ще позволи едновременното култивиране на гъби и посевен материал, което ще даде възможност за нови и иновативни начини за отглеждане на гъби.

Идеята за защита на горите

е красива и може да бъде много полезна както за околната среда, така и за хората, които живеят в и около тях. Има много начини, по които горите могат да бъдат защитени, от инсталирането на система от зелени покриви като тези в градските райони, до възстановяването на повредени гори. Какъвто и да е методът, целта е да се опазят горите и хората, които живеят в тях.

Торенето на вашите гъби L. indigo в лабораторията ще им помогне да се излюпят и да растат.

Инокулирането на млади дървесни фиданки с тези спори може да им помогне да растат здрави и силни.

Дивите гъби помагат да се промени връзката между дърветата и околните страни в Пакта. Те обменят минерали и лечебни вещества в замяна на въглища. Докато дърветата растат, подземната мрежа от гъби също се свива и в крайна сметка ще се появят „плодовете“ на гъбите.

Томак пише за Sonversion по подробен начин, обяснявайки как технологията може да помогне за подобряване на производството на гъби. Това може да доведе до по-добро „качество, вкус и текстура“ в гъбите, без необходимост от изкуствени добавки.

Има добре известен проблем с много части на компанията, които изпускат вредни газове.

Способността да прилагате почвени тестове е важен инструмент за управление на вашата земя – тя ви позволява да вземате информирани решения за това как най-добре да използвате вашата земя и да гарантирате, че тя е в състояние да поддържа култури и да остане здрава.

От една страна, някои гъби могат да експлоатират въглерода в почвата за дълъг период от време в обширна мрежа от ниши. Междувременно други гъби могат да живеят в симбиотични взаимоотношения с растенията, което им помага да поемат и освобождават въглерод по по-устойчив начин.

Докато тези почви са оставени недокоснати, те ще продължат да произвеждат хранителни култури.

Оценката на данните дава ясна картина на размера и разпределението на популациите от треви, която може да се използва за подобряване на управленските решения за тези растения. Данните бяха събрани от различни източници, включително наземни проучвания с използване на полеви наблюдатели, което дава цялостен поглед върху размера и разпределението на тревите в ландшафта. Добавянето на тези данни към съществуващата информация ни позволява да оценим потенциалното въздействие на 12,8 милиона хектара растителност.

Само половината от това количество въглерод може да бъде абсорбирано, когато подходът беше приложен към бъбрека от имепения.

Важно е да се вземе предвид неточността на надценяването на нивата на въглерод в почвите в голям мащаб преди състезанието. Би било несправедливо спрямо гопите, ако точността на тази информация не бъде взета под внимание. Това ще зависи от добрите измервания на нивата на въглерод в почвата и в резултат на това гопите ще бъдат защитени завинаги.

Способността за бързо възстановяване на повредени домове помага за възстановяване на местния пейзаж и създава по-хармонична среда за всички.

Старата беше внимателно поставена под бодливата дървена мрежа, която предпазва гъбите.

Основният модел се основава на предположението, че може да свързва цели групи дървета. Изследователите обаче твърдят, че оценките за зоната му на развитие са силно преувеличени.

Да, алтернативни източници на протеин като циганите могат да помогнат за намаляване на консумацията на месо. Има обаче и мечове, които могат да се използват веднага.

Изследването е публикувано в PNAS.

Още интересни статии: https://energy-bg.com/новини/

Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/EnergyBG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.